Noua ne trec pragul musafiri, nu clienți.

lucruri faine și aici:

Povestea noastră începe pe 24 aprilie 2019, când fostul restaurant Perla a fost transformat într-un loc de întâlnire pentru pasionații de mâncăruri gustoase și dornici de socializare. La Bottega Beer&Grill a reușit să devină, în scurt timp, o oază de liniște în centrul orașului, oferindu-le celor care îi trec pragul un ambient intim, retras, dar totodată apropiat de toate punctele importante ale Aradului.


Bucătăria modernă și personalul profesionist fac ca experiența culinară de la Bottega să fie una de ținut minte! Fie că e vorba despre mic dejun, pizza, paste, burger sau specialități de porc ori vită, La Bottega Beer&Grill este gata să îți satisfacă orice poftă și să se ridice la așteptările tale.

 

Povestea La Bottega ar fi incompletă fără evenimentele speciale pe care le găzduiește. Concerte, evenimente culinare, evenimente tematice sau chiar ateliere de pictură ori astronomie, toate își găsesc locul #pemal, la Bottega, locul în care vibe-urile faine se îmbină perfect cu savoarea unor preparate delicioase!